LITT OM MEG

Jeg er altså Randi, er 44 år..runder 45 først på mai. Er kone, kjæreste(jada, med samme mann..hihih) mamma til 4 vakre døtre, ei på 12, tvilligner som er 22 og ei som blir 24. Bor midt i Norge og jobber som hjelpepleier i kommunen jeg bor i. Stortrives i jobben med mennesker som har en eller annen form for funksjonshemming.

Min mann og jeg har vært gift i 23 år til sommeren. Livene våre er blitt ekstra sameføyd med mange tragedier i lasten vår. Han har mistet 2 søsken og en svoger, en i en trafikkulykke, en i kreft, en ved akutt hjerte stans.
Jeg har mistet en bror og en far, akutt og uventete dødsfall. Alt dette har formet oss og limt oss sammen.

Vi deler også mange interesser, data er en av tingene og ikke minst reiser til varmere strøk. Han er min reddende engel når pc har kræsjet og jeg går av limpinnen:-)

Ellers er jeg glad i å bli kjent med nye mennesker. No jeg har fått muligheten til her i blogglandia. Jeg vet at ...nesten...uansett hvor jeg skal i landet så har jeg bloggvenner jeg kan treffe. Jeg har fått hjelp og støtte av mange der ute i det langstrakte land.

Jeg startet bloggingen for 6-7 år siden...da gjennom HOBBYBODEN
der møtte jeg mange utrolige koselig hobbydamer. Vi har hatt flere treff og i dag er det årlige treff flere plasser i landet.
Jeg er ikke så aktiv der inne lengre, men gjennom facbook holder vi kontakten.

Jeg er glad i mennesker og syns det er utrolig fascinerende hvor godt mange av oss finner tonen i RL(virkeligheten). Mange har jeg blitt oppriktig glade i. Og vil for alltid ha ett plass i hjerte mitt.
Jeg har også fått uvurderlig hjelp til å utvikle meg som fotograf gjennom bloggverdene.

Gjennom bloggen får jeg vist litt av det jeg liker å holde på med. Gamle vakre møbler blir som nye med litt oppussing. Jeg blir aldri lei av å lete etter gamle skatter. I naturen finner jeg rekved og mye annet fint som jeg bruker til pynt osv.
Jeg går aldri lei av å lete etter nye motiver og feste på kamera brikken. Naturen utfordrer meg noen ganger...og det liker jeg.

Håper og ønsker at du som besøker bloggen min har hatt en fin opplevelse.
Kom gjerne med kommentarer, da kommer jeg på besøk til akkurat deg.
Ønsker deg og dine en fin dag
Husk at bak skyene er alltid himmelen blå.
Randi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails