onsdag 25. februar 2009

En tur rundt i nærmiljøet mitt

DSC_0033

DSC_0041

DSC_0040

Sakshaug gamle kirke

DSC_0051

Utsikt mot Levanger.

kirkespir

Nergata på Inderøy

DSC_0075

 

Har lekt meg litt med TOPAZ ADJUST på disse bildene. Dessuten har jeg fått flekker inni kamera huset mitt, har fått fjernet mange av de...men har noen igjen som ligger på speilet.Så pust aldri!! inn i kamerahuset for å fjerne støv!!

Da skal jeg springe avgårde på jobb igjen. Travle tider og liten tid til og farte rundt på besøk hos dere. Blir vel roligere tider straks!!

Heioghopp!!

torsdag 19. februar 2009

Mitt kjøkken er fylt med....

 Ikke så mye men litt....det er ikke stort men koselig nok. Det jeg syns er litt vanskelig, er å ta gode bilder her inne...alt for lite lys  ...

Den grønne lekre matboksen har fått en ny plass..inn i skapet. Min mann nekter å kjøpe seg ny så lenge denne er i orden....tror plutselig en dag den kan være borte...som med mange andre ting ..hihihi ;-))

Dette bildet ble tatt i fjor...etter at en viss herremann hadde ymtet om ett ryddigere kjøkken...hihihihihi :-))...JOOOOHN!

image

Dette blå sett kjøpte jeg på Kremmerhuset og det er så nydelig. Er veldig glad i sånn stil.Jeg ønsker meg også emaljerte bokser og småhyller for å ha på benken.

DSC_0081  DSC_0092

I vinduet er det noen gamle krukker fra brukten og en engelkrukke. En hylle med mitt Fidjo servise....mangler bare fat.

DSC_0098 DSC_0101

DSC_0104  DSC_0103

Når jeg står på kjøkkenet og snur meg så har vi spiseboret rett utenfor og det er jo ikke lange biten. Fastelavens ris har min mann kjøpt..JUHUUU..ingen med hvite fjør her nei...:-) en gammel lampe, ett maleri fra min svgerinne og ett vevd bilde fra min mor har fått henge i fred enn så lenge:-))...og Julie klarer IKKE å kvitte seg med tripp trapp stolen...og ikke blir den malt hvit heller.

kokken2

Da har min Interiørgivalong venn litt å gå etter...håper jeg :-)

Når jeg ikke sitter her så ligger jeg der. Nytt pledd kom endelig i hus, etter å ha lett høyt og lavt før jul...så kom de endelig i butikken igjen.Noe så herlig å ligge å slumre i...men, nå skal det sies at jeg er ikke så veldig  glad i å ligge på sofan og late meg på dag tid. Dette er mest for syns skyld....men jaggu såg det koselig ut du!!

DSC_0137  DSC_0118

 

 

På kremmerhuset hadde de en engel som satt og sang den vakreste englesangen som dere kan tenke dere...etter å ha sett på den...satt den fra meg, gått en runde....så lå den plutselig i kurven min...så rart...det har jeg ALDR vært borti før...;-))

DSC_0155

DSC_0144  DSC_0146

 

Ja dett var dett!! Så ses vi snart igjen....har noen vakre natur bilder som ligger å venter på å bli publisert. Blir vel iløpet av helga det da ...håper jeg.:-))

HEIOGHÅ

 

mandag 16. februar 2009

En begivenhetsrik helg er over

og jeg starter på en hektisk uke.

Men først nå til helgen. Bloggtreff hos Irina sto til forventingene, eller om mulig,overgikk det forvetningene. Det var så befriende herlig å møte folk du har *pratet* med i snart ett år og oppdage at kjemien stemmer så godt i RL også.Utrolig moro, og jeg gleder meg vikrelig til neste gang. Da slipper jeg å gruve meg sånn også ;-))

Her kommer noen bilder fra Irinas fantastiske hus...og Irina er en sprudlende og snakkesalig dame...-)

DSC_0072  DSC_0019

DSC_0024  DSC_0081

Se jeg fikk det til...:-)

DSC_0058 

Hos Irina1

TUSEN TAKK TIL IRINA OG ALLE DERE ANDRE SOM GJORDE DAGEN TIL EN HERLIG OG LATTERFYLT OPPLEVELSE JEG LEVER LENGE PÅ.:-))

Søndag var det ett evetyrlig flott vintervær. Pakke mann og barn i bagen...hihihi... neida jeg pakket kamera i bagen...så dro vi ut på tur.

For å få himmelen så blå har jeg brukt noe som heter Polariserings linse...utrolig effekt på vinterdager som dette.

DSC_0094

Litt Topaz justeringer for å få frem rette efekten , men den solstripen glemte jeg å fjerne ja...

ny 

Shila eeeelsker snø og vinter.....hun bader tilogmed i isvann! Er ikke bare Shila som liker seg..hihihi

DSC_0117  DSC_0119

DSC_0123  DSC_0131

Min verden :-))

DSC_0034

Vi har ikke vinterferie ennå, det blir neste uke på oss. Vi er heller ikke så heldig stilt at vi kan ta oss fri ei uke fra jobb....så her må det jobbes. Men vi får se om vi ikke får til en langhelg.

HA EN FLOTT MANDAG DER UTE!! NYT LIVET OG HVERANDRE..IKKE STRESS...;-)) PRØV Å NYT DAGENE , GÅ EN TUR I DET VINTERVÆRET SOM DERE HAR DER DERE BOR.

KLEM

 

 

fredag 13. februar 2009

En helg med påfyll...

Ja, dette blir en helg med mye latter, go mat og drikke.

I kveld er det Bacalao, en kollega fra jobb har invitert damene og gjett om det blir kakkling og fliring.:-)

DSC_0043

Så i morgen går turen sørover, da er det IRINA som inviterer....og gjett om jeg gleder meg!! det MÅ jo bare bli bra. Ikke sant damer!! :-))

DSC_0056

Med sånne fargesprakende damer så tror jeg det blir en uforglemmelig dag :-)

DSC_0064

Bare se for dere ANEMONE i sølvdress, så er vel stilen for Lørdagen lagt.:-) Kommer vel med rapport i løpet av helgen...om jeg får tid...for jeg har egentlig jobbhelg, så på søndags ettermiddag er det pån igjen. Neste uke er fullproppet til randen, så vi får se hvor mange oppdateringer jeg får tid til.

Til slutt ett par bilder jeg tok da det var sol og kaldt...nå snør det mye og jeg må ut med Shila....kjedelig!!

Shila i glittrende sol:-)

DSC_0198

I solen glitrer vannet som vakre diamanter.

DSC_0161

 

Takkar så mye på vegne av barna  for utrolig mange koselige kommentarer i forrige innlegg. :-))

Ha en strålende fin helg alle sammens !!

KLEM

 

 

onsdag 11. februar 2009

FOR 21 ÅR SIDEN

 

Kom 2 jenter til verden og hverdagen vår ble snudd oppned ....vi var omringet av barn. Veronica var 1 år og 9 mnd da Tone og Trine kom.Søte og snille og veldig oppfinnsome smårollinger kom og tok over vår rolige tilværelse :-)

IMG_0001

Båndet mellom dem var og er sterkt og samholdet ubrytelig!! Vi kunne ikke bli sint på en av dem, da var den andre der å forsvarte den andre.

IMG_0002

De vokste seg store og flotte. Fikk en lillesøster da de var 10 år .....stoltere storesøstre, alle 3, skulle en lete lenge etter.:-))

IMG_0006

Hårfine jenter med ett stort smil....sånn kom de gjennom sine barne og ungdoms år...alltid med ett stort smil!!

IMG_0009

På konfirmasjons dagen var det to vakre jenter i sine flotte festdrakter som fremsto  som selvsikre og trygge ungdommer.

IMG_0007 

I dag er de voksne og vi er fortsatt like stolte over dere!!

IMG_4313

 

GRATULERER MED DAGEN,

MÅTTE DEN BLI FIN

KLEM FRA OSS HER HJEMME!!

lørdag 7. februar 2009

En pakke i posten og helg

I går hadde jeg store planer om å vaske gulv, men det ble bare halveis. Men jeg fikk flyttet på mye og ryddet og vasket 3 maskiner med klær og hengt opp nye gardiner(ja så fikk jeg fortalt det å;-). I vinduskarmen er det plassert lyse vårlige ting ,lurer litt på om jeg klarer å berge den vakre blomsten i vinduet jeg...noen som har peiling på stell?

DSC_0090

DSC_0098

En gammel karaffel har kommet i vinduet, passer godt samens med den rosa blomsten og perlehjerte fra frøken fryd pynter opp den så fint.

DSC_0101

 

Så til pakken jeg fikk

For en stund tilbake hadde  MARIA en sitat konkuranse som jeg hivde meg med på. Aldri om jeg hadde trodd at det sitatet jeg har dratt med meg i alle de år skulle bli trekt ut som en av hennes favoritter. Og da ville søte Maria sende meg en premie...som vinner av 3 plassen. Tenk så heldig jeg er. Og i dag kom dette i posten...å joda jeg ble rørt jeg..:-))

For i pakken låg en nyyydelig ramme med bildet av to vakre engler og med teksten

ALLE DISSE DAGENE SOM KOM OG GIKK

IKKE VISSTE JEG AT DE VAR SELVE LIVET

DSC_0113

Pyntet med vakre detaljer

DSC_0108   DSC_0106

Og som om det ikke var nok så fikk jeg tre porselens stener til pynt

DSC_0116

Alt var så midt i blinken som jeg kan få det....etter hvert skal bildet få en hedersplass i stuen..:-)

Enda en gang tusen hjertligst takk til snille, søte MARIA!!

Nå er det like får jeg skal på ettermiddags jobb. Jeg må jobbe inn neste lørdag for da er det blogg treff på gang!!Det blir vel vinterens store happening..hihihihi

I morgen skal det feirest dobbel 21 årsdag på forskudd. Her i huset har vi aldri fått til noen stor tradisjon på morsdags feiring. Det er en søndag som alle andre søndager.

Uansett denne sangen er til alle dere der ute...MØDRE,FEDRE, SØSTRE, ELSKERINNER..OSV nyyyt den.

guff på med høy lyd,det MÅ til!!!

 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails