torsdag 31. januar 2008

En himmel i min favnI dag tidlig dukket denne vakre himmelen opp utenfor vårt soveroms vindu. Vaker og glødende.

B for Beautifully sky.
This is for ABC Wednesday.I know its Thursday:)) but i dint found the link before to day.

Pakke fra Annas RomI går fikk jeg pakken fra Annas Rom
Det ble julaften og bursdag på en gang. Noe så lekkert og så fint pakket inn i silke papir har jeg sjeldent sett. Hvordan skal jeg klare å pakke bort alt dette. De glass platene var helt utrolig nydelige. Jeg kommer til å være på utkikk etter flere sånne, de er midt i blinken som julegaver.
Hjerte kulene var større og blankere enn jeg hadde trodd. Engelen skulle jeg hatt mange flere av.
Ja så jeg kommer tilbake til Annas rom...det er sikkert.

Kjære søte jeg glemte jo helt å si at jeg FIKK!! englene...i gleden over pakken og alt det fine datt det ut....håper på tilgivelse...;))
Tenk at det finnes så hyggelige mennesker rundt om her i landet. Jeg er utrolig glad for at jeg har funnet dere her i bloglandia.

onsdag 30. januar 2008

Djevelluer, smetteskjerf og en blomst

Denne vakre blomsten fant jeg oppskrift på inne hosHobbyhuset den blir det flere av, enkel og grei og hekle.

Ellers har jeg da strikket to Djeveluer og to smetteskjerf og en omslagsjakke. Den med blått rundt er strikket i en trår alpakka og en tråd baby ull. Den ble så utrolig myk og god. Angrer meg på at jeg ikke gjorde det på den andre også. Men herretter kommer jeg til og bruke en tråd av hvert neste gang.
Har dessuten fått gode tilbakemeldinger på blanding av alpakka og Tuva garnet. Lagde flere av dem i fjor, de ble favorittene til de mødrene som fikk det.


Så må jeg få takke alle dere som har lagt igjen kommentarer, jeg er overveldet og glad. Også så mange nye og som har kommet til. That i like!!:))

tirsdag 29. januar 2008

Store kuler
De største og flotteste kulene jeg noen gang har sett. Jeg er blitt helfrelst, noe så nydelig!!
Viss dere ser litt nøye på bilde nr 2, så ser dere min datter strikke!! jeg er så stolt...nesten tårer i øynene.Så jeg måtte bare ha med det også.:))

Draumen hennar Dronning RagnhildDette nydelige teppe fikk vi av min mor for noen år siden. Ett nydelig motiv fra Snorre s HeimskringlaSnorre fortel i Heimskringla, i soga om Halvdan Svarte, om Ragnhild sin draum før Harald vart fødd:

«Dronning Ragnhild drøymde store draumar; det var ei klok kvinne. Ein av draumane hennar var det, at ho stod i hagen sin og tok ein torn or serken sin, og medan ho heldt i den, voks tornen slik, at de vart ein stor tein, so den eine enden naadde ned i bakken og røtte seg med det same, men den andre enden av treet nådde høgt upp i lufta. Deretter tykte ho treet var so stort, at ho knappast kunne sjå oppover det, og de var uhorveleg digert. Nedste luten av treet var raud som blod, men leggen oppetter var fager grøn, men greinene var snøkvite. De var mange store kvister på treet, somme lengre oppe, somme lenger nede. Greinene på treet var så store, at ho tykte dei breidde seg ut over heile Noreg og endå lenger..»

Draumen kan tolkast som eit varsel om sonen som skulle verta fødd. Den grøne stamma var eit teikn på eit blømande rike. Øvst var treet kvitt, noko som kunne tyda på at han ville verta gamal og kvithåra. Mange kvister og greiner på treet varsla om at han ville få mange avkom, som ville verta spreidd utover heile landet.

Hellas i mitt hjerte


Eller egentlig Rodos. Etter sommerferien i fjor er vi blitt grekofiler . Og akkurat nå lengter jeg etter sydens varme sand og sol

En ny dag

Idag får jeg pakke i posten jippi!! jeg fikk melding på mobilen at pakken lå på postkontoret å ventet på meg. Det har jeg aldri opplevd før, det var sørvis det. Jeg gleder meg som en unge til pakken kommer, husker ikke hva jeg bestilt en gang Bilder kommer utover dagen.

Jeg er straks ferdig med to baby luer og to smettekjerf. Mangler bare heklakant og bånd. Så da blir det litt strikke bilder igjen.
Ha en flott formiddag da damer.. ja og herrer ...:))


mandag 28. januar 2008

Ny blogg ,nye muligheter

Ja så har jeg flyttet, denne er den tredje bloggen min. Har litt vanskelig for å flytte på meg. Men trenger en blogg der jeg kan være litt mer selvstendig .

Så håper jeg dere andre også kommer til å trives like godt her som i den forrige.

onsdag 23. januar 2008

Vakkert i skogen

Sol og skodde lager nydelig effekt i en skog.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails